Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons leven en bij uw klanten. We onderhouden onze contacten, spelen games, bankieren, gebruiken het internet en werken met deze apparaten. Wist u dat het gebruik hiervan voor uw klanten tal van risico's en gevaren met zich meeneemt? Bedenkt u eens wat er allemaal kan gebeuren bij het gebruik van een telefoon, laptop, smartwatch of tablet. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als;

· Er een medewerker uit dienst gaat, en bedrijfsapplicaties en data op zijn prive device heeft?

· Een device wordt gestolen?

· Een device wordt verloren door een van uw medewerkers?

· Een medewerker een App installeert die malware bevat?

Dit kunnen allemaal zaken zijn met grote gevolgen voor een organisatie. Data komt op straat te liggen, of komt in handen van personen met een verkeerde intentie. Met alle economische gevolgen van dien. Met de nieuwe wet op datalek en de meldingsplicht kan dit een organisatie een bekeuring opleveren. En denk hierbij ook aan imago schade van een organisatie.

Dit kunt u voorkomen voor uw klanten met een Enterprise Mobile Device Management oplossing van VXL. Met de VXL oplossing kunnen uw klanten o.a. grote aantallen devices met verschillende besturingen uitrollen, en op afstand beheren. Uw klant kan op afstand zorgen dat alle devices de nodige beveiligingsupdates krijgen. Dit zorgt ervoor dat er nooit een achterstand is in verouderde systemen. Ook kan uw klant op afstand bedrijfsapplicaties verwijderen van bijvoorbeeld een verloren of gestolen device, of als een medewerker uit dienst gaat. Dit kan ook bij een device dat prive eigendom is van een medewerker, zonder schade aan te richten aan prive applicaties, foto's of andere prive bestanden. Hierdoor kan data zoals cruciale klant bestanden, tekeningen of andere intellectuele eigendommen van de organisatie nooit op straat of in verkeerde handen komen.

Mocht een device verloren of gestolen worden biedt VXL de mogelijkheid tot het opsporen van het device. Door middel van GPS kan VXL ieder device lokaliseren. Zo weet u altijd waar uw devices zich bevinden. Dit kan uw organisatie bijvoorbeeld helpen bij de aangifte bij de politie in het geval van een gestolen device.

Ook kijkt VXL naar de gebruikte applicaties op ieder device. Mochten gebruikers applicaties willen gebruiken die een bedreiging kunnen zijn voor uw data. Bijvoorbeeld omdat deze applicatie spyware of malware bevat. Dan zal VXL de toegang tot deze applicatie blokkeren. Dit houdt uw bedrijfsgegevens vrij van virussen, malware, spyware en andere mogelijke risico's.

DEVICE MANAGEMENT FUSION UEM

Een krachtige oplossing voor endpoint management voor zowel mobiele als desktop apparaten. VXL Fusion UEM kan vrijwel elk device ondersteunen.

Wilt u weten of VXL uw apparaten ondersteund? Neem dan contact op via:
sales@thelaunchdistribution of,
+31 (0)31-3116888

THIN CLIËNTS

Krachtige Thin Cliënts van hoogwaardige kwaliteit.

CLOUD DESKTOP/SECURE DESKTOP

CloudDesktop is een softwareoplossing die een standaard pc of laptop omzet in een dun computerapparaat, waardoor de levensduur van een oudere pc of laptop nog een paar jaar wordt verlengd. CloudDesktop is gebaseerd op een Linux-kern en biedt connectiviteit met oplossingen zoals Citrix, RDS en VMware Horizon View.

DIGITAL SIGNAGE

Illumineye is een complete oplossing voor digital signage, met krachtige software voor het maken, beheren, plannen en bijwerken van digitale borden en billboards - samen met speciale, goedkope, low-power HD- en 4K-mediaspelers.