VXL Software

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons leven en bij uw klanten. We onderhouden onze contacten, spelen games, bankieren, gebruiken het internet en werken met deze apparaten. Wist u dat het gebruik hiervan voor uw klanten tal van risico's en gevaren met zich meeneemt? Bedenkt u eens wat er allemaal kan gebeuren bij het gebruik van een telefoon, laptop, smartwatch of tablet.  Wat gebeurd er bijvoorbeeld als;

  • Er een medewerker uit dienst gaat, en bedrijfs applicaties en data of zijn prive device heeft?
  • Een device wordt gestolen?
  • Een device wordt verloren door een van uw medewerkers?
  • Een medewerker een App installeert die malware bevat?

Dit kunnen allemaal zaken zijn met grote gevolgen voor een organisatie. Data komt op staar te liggen, of komt in handen van personen met een verkeerde intentie. Met alle economische gevolgen van dien. Met de nieuwe wet op datalek en de meldingsplicht kan dit een organisatie een bekeuring krijgen. En denk hierbij ook aan imago schade van een organisatie.

Dit kunt u voorkomen voor uw klanten met een Enterprise Mobile Device Management oplossing van VXL. Met de VXL oplossing kunnen uw klanten o.a.a grote aantallen devices met verschillende besturingen uitrollen, en op afstand beheren. Uw klant kan op afstand zorgen dat alle devices de nodige beveiligings updates krijgen. Dit zorgt ervoor dat er nooit een achterstand is in verouderde systemen. Ook kunt uw klant op afsptand bedrijfs appliacaties verwijderen van bijvoorbeeld een verloren of gestolen device, of als een medewerker uit dienst gaat. Dit kan ook bij een device dat prive eigendom is van een medewerker, zonder schade aan te richten aan prive appliacaties, foto's of andere prive bestanden. Hierdoor kan data zoals cruciale klant bestanden, tekeningen of andere interlectuele eigendommen van de organisatie nooit op straat of in verkeerde handen komen.

Mocht een decive verloren of gestolen worden biedt VXL de mogelijkheid tot het opsporen van het device. Door middel van GPS kan VXL ieder device lokaliseren. Zo weet u altijd waar uw dedives zich bevinden. Dit kan uw organisatie bijvoorbeeld helpen bij de aangfite bij de politie in het geval van een gestolen device.

Ook kijkt VXL naar de gebruikte applicaties op ieder device. Mochten gebruikers applicaties willen gebruiken die een bedrijging kunnen zin voor uw data. Bijvoorbeeld omdat deze appliacatie spyware of malware bevat. Dan zal VXL de toegang tot deze appliacatie blokkeren. Dit houdt uw bedrijfsgegevens vrij van virussen, malware, spyware en andere mogelijke risico's.

Mobiele Scanners van Cipherlabs.

Ook mobiele scanners zijn niet meer weg te denken in onze samenleving. U ziet ze tegenwoordig op evenementen, in warehouses en tijdens het goederentransport. Maar ook binnen de overheden en zorg zijn deze apparaten in ruime maten aanwezig.

Ook deze devices wilt u kunnen beheren. En de applicaties kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld barcode scannen. VXL is een samenwerking aangegaan met hardware fabrikant Cipherlabs. De VXL software is op alle modellen volledig geintegreerd. En zelfs te leveren als een plug en play oplossing. Uw klant hoeft de VXL instalatie op de devices dan ook niet zelf te doen. Dit is reeds voor uw klant gedaan.

Binnenkort vind u hier meer informatie over op deze website.