Ga naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

The Launch Distribution: Distributeur voor IT-dienstverleners en retailers in het MKB

Het contact met grote partijen voelt afstandelijk voor veel MKB-ers

Bij The Launch Distribution begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee IT-dienstverleners en retailers in het MKB te maken hebben.

In tegenstelling tot grote, onpersoonlijke distributeurs geven we prioriteit aan persoonlijke, flexibele en transparante service om ervoor te zorgen dat je bedrijf floreert. Onze vernieuwende producten met hoge marges zorgen ervoor dat je bedrijf in beweging kan blijven en blijft groeien.

Waarom zou je kiezen voor The Launch Distribution?

We weten dat IT-dienstverleners en retailers zich vaak over het hoofd gezien en ondergewaardeerd voelen door grotere leveranciers. Bij The Launch luisteren we naar je. We begrijpen de frustratie om slechts als een nummer te worden behandeld en de uitdagingen van het omgaan met rigide beleid en strafmaatregelen, zoals retour boetes. Onze missie is om een verfrissend alternatief te bieden waarbij jouw behoeften prioriteit krijgen en je stem wordt gehoord.

Onze kernwaarden

Transparant

Vertrouwen en eerlijkheid zijn de hoekstenen van ons bedrijf. Van duidelijke prijzen tot een open gesprek over de beschikbaarheid van producten en levertijden: we zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vernieuwend

Voorop blijven lopen is essentieel. Daarom bieden we een reeks vernieuwende merken en producten aan waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Ons portfolio is zorgvuldig samengesteld en bevat artikelen met een hoge marge die niet alleen je aanbod verbeteren, maar ook je winstgevendheid vergroten.

Persoonlijk

We geloven in het opbouwen van sterke, persoonlijke relaties met onze klanten. Het team van The Launch – Meike, Jeroen en Menno – streeft ernaar om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Flexibel

Flexibiliteit is van cruciaal belang. Onze aanpak stelt ons in staat om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan jouw unieke wensen. Of het nu gaat om het aanpassen van bestelhoeveelheden, het vinden van specifieke producten of het aanbieden van oplossingen op maat. Wij begrijpen dat jouw zakelijke behoeften snel kunnen veranderen en staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Bestellen bij The Launch in drie stappen:

1: Registreer jezelf als nieuwe klant

Klik op de button hieronder

2: Email met link om wachtwoord te maken

Na registratie ontvang je dezelfde werkdag een email

3: Plaats je eerste bestelling

Je kunt direct op de website bestellen