Ga naar de inhoud
Home » Distributeur van Urban Factory

Distributeur van Urban Factory

Urban Factory is een Frans merk dat werd opgericht in 2007.
Als multi-gespecialiseerde accessoire leverancier weerspiegelt het moderniteit, elegantie en kracht in zijn zeer verfijnde productlijnen. Er zijn vier grote families die deel uitmaken van de catalogus: IT-tassen, accessoires voor tablets en smartphones, technische accessoires voor computers en accessoires voor camera’s en videocamera’s.

Urban Factory is de ideale partner voor iedereen die graag de praktische kant van het stadsleven combineert met trendiness, mode en design. De doelgroep is gemengd omdat het merk gericht is op zowel het grote publiek als professionals. “Accessoires zijn je beste vrienden” is het merkmotto dat de reden van het bedrijf uitdrukt, zoals geïllustreerd door het logo: een Boston terriër!! Het merk heeft zijn wereldwijde reputatie opgebouwd door geleidelijk grote markten op verschillende continenten te penetreren. Tegenwoordig kan Urban Factory trots zijn op zijn prestaties en voorziet het een enorme groei in de komende jaren. 

Eind 2013 markeerde Urban Factory een belangrijke mijlpaal door een dochteronderneming in de Verenigde Staten te openen.

In 2014 werkte het merk samen met Microsoft® aan de ontwikkeling van onderzoek naar Surface Pro3, een succesvolle ervaring die in 2015 werd herhaald met de Surface3®®. 2014 was ook het jaar waarin Urban Factory marktleider werd in noodbatterijen (aldus GFK).®

In 2018 lanceerde Urban Factory voor de tweede keer in haar geschiedenis een complete lijn tassen voor notebookcomputers, gemaakt van recyclebare en gerecyclede materialen. Via de liefdadigheidssite GANDEE werd deze lijn gekoppeld aan een partnerschap met de NGO Planète URGENCE met de belofte om ergens op de planeet een boom te planten voor elke verkochte boekentas!

In 2019 lanceerde Urban Factory een complete lijn webcams en hoofdtelefoons die een onverwachte markthit was!

Urban Factory blijft innovatieve producten aanbieden met een aantrekkelijk design en vervolledigt zijn productlijn op basis van de hedendaagse telewerkbehoeften.

Vorige slide
Volgende slide