Ga naar de inhoud
Home » Succesverhaal: IT Lions

Succesverhaal: IT Lions

IT Lions is een IT dienstverlener in Assen. Onlangs bestond het bedrijf 10 jaar en gedurende die 10 jaar zijn ze uitgegroeid tot dé one stop shop voor online werkplekken, ICT beheer en VOIP telefonie, inclusief 24/7 IT-support.

Het contact met grote partijen voelt afstandelijk

Leonie is operations manager bij IT Lions en werkt graag samen met kleinere leveranciers. Leonie: “Het contact met grote partijen voelt afstandelijk.” Een persoonlijke klik is voor Leonie heel belangrijk. 

Bij grotere leveranciers ondervindt Leonie ook weleens problemen met het retour zenden van producten. Bijvoorbeeld als producten door een klant toch niet worden afgenomen. Die kunnen vaak niet worden teruggestuurd naar een grotere leverancier zonder dat ze daar een boete voor krijgen. Leonie: “Naar The Launch kunnen producten altijd worden teruggestuurd”.

Proactief en meedenken

Wat IT Lions succesvol maakt is dat ze proactief zijn, ze denken mee met klanten en kijken goed naar wat het beste is voor de klant. Soms is dat de online werkplek van IT Lions, maar dat kan ook het Microsoft 365 portfolio zijn. Wat ze verder sterk maakt is hun regionale focus, hierdoor zijn ze in de regio Assen heel zichtbaar. Daarnaast gaan ze regelmatig bij klanten langs en nodigen klanten uit op kantoor. Bijvoorbeeld voor trainingen. IT Lions doet graag een stap extra voor hun klanten.

Open en vriendelijke communicatie

Zoals zij zelf met hun klanten omgaan, zo ervaart Leonie ook de samenwerking met The Launch. Als Leonie een grote bestelling heeft, stelt The Launch alternatieven voor. Bijvoorbeeld als de levertijd van een ander product beter is. 

Leonie kan altijd alle vragen stellen aan Meike, maar ook aan Menno of Jeroen van The Launch. Die worden vervolgens snel beantwoord. De communicatie met The Launch is open en eerlijk. Leonie: “Eén keer was er een brievenbuspakketje zoek geraakt en The Launch heeft vervolgens zonder problemen een nieuw product opgestuurd”.

Het team van The Launch maakt het verschil en dat doen ze heel goed

Het team van The Launch is ook nog eens heel vriendelijk. Alles bij elkaar opgeteld, zorgt het ervoor dat Leonie bij The Launch blijft bestellen. IT Lions wordt vaak gebeld door andere leveranciers, maar daar zijn ze niet in geïnteresseerd. Leonie: “Het verschil maken jullie zelf en dat doen jullie heel goed”.

Bestellen bij The Launch in drie stappen:

1: Registreer jezelf als nieuwe klant

Klik op de Button hieronder

2: Email met link om wachtwoord te maken

Na registratie ontvang je dezelfde werkdag een email

3: Plaats je eerste bestelling

Je kunt direct op de website bestellen

Voordelen van bestellen bij The Launch:

Mee bewegen met de markt

Door kennisdeling en ons vernieuwende assortiment kun jij met de markt mee blijven bewegen.

Consistente bedrijfsgroei

Door onze hoge marges, kun jij je bedrijf consistent laten groeien.

Service en transparantie

Een langdurige relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Geen verzend-en administratiekosten.