SOTI is 's werelds meest vertrouwde leverancier van Enterprise Mobility Management ( EMM ) oplossingen , met meer dan 15.000 zakelijke klanten en miljoenen apparaten wereldwijd beheerd. SOTI 's vlaggenschip product , MobiControl , stelt bedrijven in staat , te optimaliseren en beveiligen van hun mobiele werknemers op alle platformen tot corporate - aansprakelijk te ondersteunen en Bring Your Own Device ( BYOD ) beleid. SOTI breidt beveiligde mobiliteitsmanagement dan basic EMM tot een totaal , flexibele oplossing voor uitgebreide beheer en de beveiliging van alle mobiele apparaten ingezet in een organisatie.

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons leven en bij uw klanten. We onderhouden onze contacten, spelen games, bankieren, gebruiken het internet en werken met deze apparaten. Wist u dat het gebruik hiervan voor uw klanten tal van risico's en gevaren met zich meeneemt? Bedenkt u eens wat er allemaal kan gebeuren bij het gebruik van een telefoon, laptop, smartwatch of tablet. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als;

  • Er een medewerker uit dienst gaat, en bedrijfsapplicaties en data op zijn prive device heeft?
  • Een device wordt gestolen?
  • Een device wordt verloren door een van uw medewerkers?
  • Een medewerker een App installeert die malware bevat?

Dit kunnen allemaal zaken zijn met grote gevolgen voor een organisatie. Data komt op straat te liggen, of komt in handen van personen met een verkeerde intentie. Met alle economische gevolgen van dien. Met de nieuwe wet op datalek en de meldingsplicht kan dit een organisatie een bekeuring opleveren. En denk hierbij ook aan imago schade van een organisatie.

Dit kunt u voorkomen voor uw klanten met een Enterprise Mobile Device Management oplossing van SOTI. Met de SOTI oplossing kunnen uw klanten o.a. grote aantallen devices met verschillende besturingen uitrollen, en op afstand beheren. Uw klant kan op afstand zorgen dat alle devices de nodige beveiligings updates krijgen. Dit zorgt ervoor dat er nooit een achterstand is in verouderde systemen. Ook kunt uw klant op afstand bedrijfs applicaties verwijderen van bijvoorbeeld een verloren of gestolen device, of als een medewerker uit dienst gaat. Dit kan ook bij een device dat prive eigendom is van een medewerker, zonder schade aan te richten aan prive applicaties, foto's of andere prive bestanden. Hierdoor kan data zoals cruciale klant bestanden, tekeningen of andere intellectuele eigendommen van de organisatie nooit op straat of in verkeerde handen komen.

Mocht een decive verloren of gestolen worden biedt SOTI de mogelijkheid tot het opsporen van het device. Door middel van GPS kan SOTI ieder device lokaliseren. Zo weet u altijd waar uw dedives zich bevinden. Dit kan uw organisatie bijvoorbeeld helpen bij de aangifte bij de politie in het geval van een gestolen device.

Ook kijkt SOTI naar de gebruikte applicaties op ieder device. Mochten gebruikers applicaties willen gebruiken die een bedreiging kunnen zijn voor uw data. Bijvoorbeeld omdat deze applicatie spyware of malware bevat. Dan zal SOTI de toegang tot deze applicatie blokkeren. Dit houdt uw bedrijfsgegevens vrij van virussen, malware, spyware en andere mogelijke risico's.


SOTI MOBICONTROL

SOTI MobiControl is een enterprise mobility management oplossing die Apple® iOS, Google Android ™ en Microsoft Windows®-apparaten tijdens hun hele levenscyclus beveiligt en beheert van implementatie tot pensioen. Het regelt alle aspecten van bedrijfsmobiliteit - het volgen van fysieke activa, het beheren van applicaties en inhoud, en het veilig houden van apparaten en gegevens. SOTI is de bewezen leider voor het beheer van robuuste, speciale doeleinden die worden gebruikt in belangrijke industrieën, zoals: gezondheidszorg, vervoer, logistiek, retail en velddiensten. Het elimineert de complexiteit van het beheren van een multofuncionele omgeving.

SOTI SNAP

SOTI Snap is een cross-platform, snelle applicatie ontwikkelingsoplossing. Het stelt bedrijven in staat om de mobiele apps die ze nodig hebben sneller, goedkoper en op tijd te bouwen. U heeft geen coders nodig, met SOTI Snap kan bijna iedereen een app bouwen door de functies die ze nodig hebben door te slepen en te laten vallen. Dit stelt bedrijven in staat om apps in minuten of uren, niet dagen of weken te bouwen.

SOTI ASSIST

SOTI Assist is de eerste helpdeskoplossing van de industrie die is geoptimaliseerd om problemen met het mobiele apparaat op te lossen. De beste afstandsbediening van de industrie maakt het mogelijk om mobiele toestelproblemen altijd en overal te analyseren en op te lossen.

SOTI INSIGHT

SOTI Insight is een zakelijke intelligentie oplossing die het gemakkelijk maakt voor bedrijven om gegevens van mobiele apps, mobiele apparaten, IoT-apparaten, en bedrijfsapplicaties te verzamelen, aggregeren en te analyseren.

SOTI CONNECT

SOTI Connect is een IOT-oplossing waarmee bedrijven kunnen beveiligen, beheren en aansluiten op eindpunten, ongeacht hun communicatieprotocol en besturingssysteem.

SOTI COLLABORATE

SOTI Collaborate is een punt voor SOTI-partners en klanten om antwoorden te krijgen van productdeskundigen, om met elkaar te communiceren en naar een bibliotheek van producten en diensten te kijken die zijn gebouwd rond SOTI ONE-oplossingen.