Quadrotech

De E-mail Migration Company
QUADROtech Solutions is een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in de stad Zug, Zwitserland met kantoren in de VS en het VK. Als een toonaangevende wereldwijde leverancier van tools om de migratie van e-mailarchieven, mailboxen beheren en PST-bestanden onze technologie wordt gebruikt als een belangrijke component in veranderingen e-mailinfrastructuur, Enterprise Desktop refresh projecten, de uitrol van de nieuwste versies van Windows en de vaststelling van Microsoft Exchange 2013 of Office 365. Wij zijn gericht op e-mail migratie van archieven, uit PST-bestanden van en naar mailboxen.

Meerdere E-mail Platforms - A Single Framework
De QUADROtech oplossing suite begon in 2005 als een set van instrumenten die worden gebruikt voor het PST migratie en Symantec Enterprise Vault data management. De suite heeft voortdurend geëvolueerd en gegroeid op basis van veranderende behoeften en technologieën van de klant tot het punt waar we produceren gereedschappen voor migratie van e-mail van meerdere bronnen naar meerdere doelen. Onze producten benutten een gemeenschappelijk kader methode om ervoor te zorgen dat de projecten zijn schaalbaar, betrouwbaar, geautomatiseerd en snel.

Partner en Customer Centric
QUADROtech heeft veel aandacht besteed om ervoor te zorgen dat de suite is schaalbaar en effectief voor klanten van alle soorten en maten. Wij begrijpen dat grote klanten worden geconfronteerd significant verschillend uitdagingen dan kleinere, maar die elk hun eigen speciale behoeften. Samen met onze partners zijn we trots op het leveren van de beste customer experience van de eerste opdracht tot het einde van de migratie.

Globaal bereik
We hebben een directe aanwezigheid in Europa en Noord-Amerika, en een netwerk van gespecialiseerde partners over de hele wereld. Wij werken samen met internationale oplossingen aanbieders, waaronder Symantec, HP, Dell, Cap Gemini, EMC en anderen.

gecertificeerde
Als Veritas Technology Partner en Microsoft Gold Application Development , Datacenter , Intelligent Systems en Messaging partner kunt u er zeker om onze oplossingen te vertrouwen.

Vraag direct een offerte aan voor Quadrotech