Ideus is een technologisch merk dat accessoires voor mobiele telefoons en elektronische apparaten produceert en distribueert.
Ideus, gevestigd in Spanje en met een brede internationale aanwezigheid, is een leider in de grote zelfbedienings- en warenhuizen in het zuiden van Europa.


Ons brede assortiment, persoonlijk advies en enorme logistieke capaciteit stellen onze klanten in staat hun omzet te verhogen.


Bovendien biedt Ideus een unieke winkelervaring, dankzij het exclusieve winkelconcept en de verpakking die compleet anders is en als een van de nieuwste innovaties met toegevoegde waarde biedt.

Ideus is het eigen merk van Fonexion dat met meer dan 20 jaar ervaring in de sector efficiƫnt een universum van accessoires in uw winkel plaatst.

De nieuwste trends, de meest populaire gadgets, geavanceerde technologie ... onze catalogus omvat het grootste assortiment in een constant veranderende markt die graag nieuwe innovaties aanbiedt.


Maar Ideus is veel meer dan accessoires voor mobiele telefoons. Van binnenlandse telefonie, mobiele telefoons voor ouderen, muziek of sporttoestellen, tot gratis toepassingen en medische en gezondheidstoestellen die worden bediend vanaf uw mobiel.


Een volledig assortiment van technische producten tot uw beschikking.