Hoge beschikbaarheid

Werken doen uw klanten momenteel overal en 24 uur per dag. Uw klanten gebruiken daarvoor allerlei verschillende devices. Belangrijk voor uw klanten is dan ook dat hun systemen en applicaties altijd beschikbaar zijn, overal en op ieder willekeurig device.

The Launch distribution is de distributeur die u kan voorzien in een compleet assortiment vooraanstaande merken, en de juiste ondersteuning voor uw organisatie.

Altijd een volle accu

Hoge beschikbaarheid begint met het altijd kunnen gebruiken van uw devices. Een device met een lege accu in niet wenslijk. Uw klanten kunnen niet optimaal hun werk doen, of zijn onbereikbaar voor juist dat cruciale telefoontje.

Met de laders en tassen (al dan niet) voorzien van een zonnecel kan overal en altijd mobiele apparatuur op een eenvoudige wijze worden opgeladen, via zonne-energie en/of USB/ AC. U moet hierbij denken aan het opladen van een smartphone, tablet, navigatie, laptop, MP3/MP4 speler, E-book reader en/of PDA. Het gebruik van de producten van Xtorm maakt het meenemen van (veel) verschillende adapters, omvormers en diverse stekkers overbodig. U bent met de producten van Xtorm niet meer afhankelijk van netstroom: Ideaal voor onderweg, op reis of dagelijks gebruik dus!

Daarnaast biedt Xtorm een unieke zakelijke serie aan laadstations. Deze stations zijn ideaal voor gebruik in uw gebouw, magazijn, onderweg, tijdens evenementen of tijdens uw klant bezoeken. Hierdoor is er altijd een volle accu beschikbaar. En zijn uw medewerkers altijd te bereiken. En kunnen devices altijd worden gebruikt.