Data management

Data management wordt een steeds belangrijker aspect bij uw klanten. Weten waar uw gegevens zijn en wat er mee gebeurd is van cruciaal belang. Daarnaast is het maken van goede archieven en backups de perfecte aanvulling op uw data management en beveiliging.

The Launch distribution is de distributeur die u kan voorzien in een compleet assortiment vooraanstaande merken, en de juiste ondersteuning voor uw organisatie.

Backup

Ondanks dat het bedrijf van uw klant optimaal is beveiligd, kan er altijd iets misgaan. Daarom is het van groot belang regelmatig backups te maken van de data, en van de vernaderingen in de data. Ook het maken van een goede backup van uw mobiele devices is daarvoor van groot belang. Deze devices zijn niet altijd verbonden met het netwerk, waardoor de backup systemen deze data niet mee kunnen nemen. Met het gebruik van SOTI biedt u uw klanten de mogelijkheid om alle data op mobiele devices te delen naar een server binnen het netwerk. Dit gebeurd zodra het device een verbinding maakt met het netwerk of internet. De server met deze data kan uiteraard wel wordne meegenomen in de normale backup processen. Hierdoor is ook de data op mobiele devices veilig gesteld.

Als backup programma adviseert The Launch Distribution  het gebruik van Peer software. Peer software levert toonaangevende oplossingen die unieke uitdagingen met betrekking tot backup , replicatie aan te pakken. Ook is Peer software een strategische allianties met NetApp , Microsoft en Autodesk.

Migratie

QUADROtech Solutions is een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in de stad Zug, Zwitserland met kantoren in de VS en het VK. Als een toonaangevende wereldwijde leverancier van tools om de migratie van e-mailarchieven, mailboxen beheren en PST-bestanden. De technologie wordt gebruikt als een belangrijk component in veranderdende e-mailinfrastructuur, Enterprise Desktop refresh projecten, de uitrol van de nieuwste versies van Windows en de vaststelling van Microsoft Exchange 2013 of Office 365. Quadrotech is gericht op e-mail migratie van archieven, uit PST-bestanden van en naar mailboxen.

Als Veritas Technology Partner en Microsoft Gold Application Development , Datacenter , Intelligent Systems en Messaging partner kunt u zeker op de Quadrotech oplossingen vertrouwen.