BullGuard

Consumenten verdienen meer als het om veiligheid gaat. Bij BullGuard maken we het eenvoudig om alles in uw digitale bestaan te beschermen. Vanaf uw gegevens tot uw identiteit, tot uw Smart Home.Als enig beveiligingsbedrijf waarvan de focus uitsluitend ligt op de consument, combineert BullGuard technische expertise met een echt begrip van uw behoeften om volledige bescherming te bieden op al uw aangesloten apparaten.We zijn uw eigen privé bodyguard, die beveiligingsbedreigingen bijhoudt en opvolgt, zodat u vol vertrouwen een verbinding maakt, gemakkelijk alles controleert, en vrij rondreist in uw digitale wereld.

Als onderdeel van onze voortdurende belofte om kampioen te zijn van de hedendaagse digitale consument, hebben we Dojo van BullGuard aan onze veelvoudig bekroonde productportfolio toegevoegd.Het is de beste op maat gemaakte oplossing om Wi-Fi-apparaten thuis te beschermen.Dojo biedt klanten de vrijheid om zo veel Smart Home apparaten toe te voegen als ze maar willen, zonder afbreuk te doen aan privacy of veiligheid.Dojo door BullGuard is de hoeksteen van een Smart Home, zorgt voor een wereld met verbindingen waar elke consument, in elk huis, slim, veilig en beschermd is

Antivirus

 • Beveiligt 1 PC
 • Antivirus
 • Veilig browsen
 • Spamfilter
 • Dag en nacht ondersteuning

Internet Security

 • Beveiligt maximaal 3 PCs, MACs, Androids
 • Antivirus
 • Veilig browsen
 • Spamfilter
 • Dag en nacht ondersteuning
 • PC Tune Up
 • Kwetsbaarhedenscanner
 • Firewall
 • Ouderlijk toezicht
 • Versleutelde cloud back-up

Premium Protection

 • Beveiligt maximaal 10 PCs, MACs, Androids
 • Antivirus
 • Veilig browsen
 • Spamfilter
 • Dag en nacht ondersteuning
 • PC Tune Up
 • Kwetsbaarhedenscanner
 • Firewall
 • Ouderlijk toezicht
 • Versleutelde cloud back-up
 • Identiteitsbescherming
 • Social Media Protection


BullGuard Premium Protection

Krachtige beveiliging tegen identiteitsdiefstal en bescherming op sociale media in combinatie met bekroonde verdediging tegen malware. Beschikbaar voor alle veelvoorkomende apparaten en platforms.

 • Bescherming voor pc's, Macs en Android-apparaten met slechts één licentie
 • Social Media Protection beschermt je kinderen op sociale media
 • Krachtige functies voor ouderlijk toezicht om je kinderen tegen cyberpesten en criminelen te beschermen
 • Betrouwbare meerlaagse bescherming tegen alle soorten virussen, spyware, malware en andere online dreigingen

Complete beveiliging

Sluit de deur voor alle malware en andere online dreigingen. De Antivirus-module van BullGuard Internet Security maakt het de perfecte verdediging tegen de vloedgolf aan malware die pc's, laptops, Macs... Sluit de deur voor alle malware en andere online dreigingen. De Antivirus-module van BullGuard Internet Security maakt het de perfecte verdediging tegen de vloedgolf aan malware die pc's, laptops, Macs en Android-apparaten moeten weerstaan. Hij beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere kwaadaardige programma's, zodat je altijd beschermd bent. Hij houdt ook ransomware tegen, zodat jij niet een van de vele slachtoffers van cyberblackmail wordt.

Veiligheid op meerdere platforms

Bescherm al je apparaten met één abonnement. Of het nu om je desktop, laptop, Mac of tablet en smartphone met Android gaat, je kunt ze allemaal doeltreffend beschermen zonder aparte beveiligingsproducten te hoeven kopen. Bescherm al je apparaten met één abonnement. Of het nu om je desktop, laptop, Mac of tablet en smartphone met Android gaat, je kunt ze allemaal doeltreffend beschermen zonder aparte beveiligingsproducten te hoeven kopen.

Verfrissend gebruiksvriendelijk

De gemakkelijkste manier om je veiligheid te regelen. Dankzij het geheel nieuwe ontwerp is het gebruik van Internet Security een fluitje van een cent. Elke functie heeft zijn eigen modulepaneel: klik gewoon op de gewenste actie om deze automatisch te laten uitvoeren. Alle modules zijn op één pagina te vinden, zodat je in één oogopslag de beveiligingsstatus van je apparaat kunt zien.

Eenvoudige en veilige installatie

BullGuard Internet Security controleert je systeem voor de installatie, verwijdert alle eventueel gevonden malware en past zich aan naar de specificaties van je systeem. Als laatste wordt een controle uitgevoerd om te kijken of de nieuwste virusdefinities zijn geïnstalleerd. In een handomdraai draait BullGuard op de achtergrond en zorgt het dat je systeem gezond is en beveiligd blijft tegen dreigingen.

Bescherming op sociale media         

Houd Facebook leuk en veilig voor je kinderen dankzij de bescherming op sociale media. BullGuard Premium Protection helpt je om de Facebookprofielen van je kinderen te bewaken. We markeren alle mogelijke dreigingen voor je kinderen en sturen je een melding wanneer we ongepaste inhoud en vreemden met kwade bedoelingen aantreffen. Social Media Protection controleert op trefwoorden in de volgende categorieën: sexting, vloeken, seks, geweld, misbruik, cyberpesten en drank en drugs. Als er ongepaste inhoud wordt gedetecteerd, wordt dit gemeld. Daarnaast controleert deze functie ook afbeeldingen en berichten op sociale media op trefwoorden en links naar onveilige websites. Zo weet je zeker wat je kinderen doen, of ze ongepaste berichten ontvangen en of ze je bescherming nodig hebben.

Volledige bescherming tegen identiteitsfraude        

Voorkomt dat je persoonlijke gegevens worden uitgebuit door hackers en cybercriminelen. BullGuard scant het hele internet af op zoek naar je gebruikersnamen, e-mail- en postadressen, telefoonnummers, creditcardnummers, wachtwoorden en meer. Wanneer het je geregistreerde gegevens online vindt, sturen we je direct een e-mail of sms'je en geven we je advies over wat je daarna kunt doen.
De identiteitsbescherming is alleen beschikbaar voor inwoners van de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland en Nederland.

Topklasse computerprestaties

PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en maakt geheugen vrij, zodat je computer sneller werkt. De Boot Manager laat zien welke toepassingen actief zijn wanneer je de computer opstart. Daarnaast meldt hij welke je niet nodig hebt, zodat je die kunt uitzetten en de computer razendsnel kunt laten opstarten. Cleanup Helper helpt je ook gemakkelijk meer ruimte op je schijf te maken om de computer te versnellen. Hij meldt welke bestanden je niet nodig hebt en laat zien hoeveel ruimte ze in beslag nemen. Hij wijst je ook op bestanden die dubbel op je schijf staan, zodat je ze kunt verwijderen.

Ouderlijk toezicht

BullGuard Parental Control is een krachtig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel om je kinderen online te beschermen. Je kunt toegang tot verdachte websites blokkeren, zoekfilters instellen, tijd die je kinderen online doorbrengen beperken, hun activiteiten bewaken en zelfs bepaalde toepassingen blokkeren. Zo bescherm je je kinderen tegen cyberpesten en voorkom je dat ze te maken krijgen met ongepaste inhoud. En als je kinderen ook mobiele apparaten gebruiken, dan kun je daar de regie over houden, met bewaking van belgedrag en toepassingen, locatietracking en antidiefstalmaatregelen.

Versleutelde back-up naar de cloud

Rechtstreeks vanuit BullGuard back-uppen naar Dropbox, Google Drive of OneDrive. Met dit handige hulpmiddel kun je je bestanden veilig beheren en delen. Je selecteert de bestanden die je naar je cloud-dienst wilt back-uppen en klikt één keer. Je kunt ook automatische back-ups instellen, of back-ups op aanvraag laten uitvoeren en bestanden synchroniseren zodat je altijd de laatste versie bij de hand hebt. De bestanden worden bovendien versleuteld met een wachtwoord dat niet door BullGuard wordt opgeslagen –  zo blijven je bestanden privé.

Firewall

Onze uitermate effectieve firewall houdt indringers buiten de deur. Deze eerste verdedigingslinie beschermt je computer tegen hackers en identiteitsdieven. Het beveiligt je ook tegen netwerkaanvallen en zorgt dat cybercriminelen je systeem niet in kunnen.

Bescherming voor mobiele apparaten

BullGuard Internet Security geeft je een gerust gevoel over je mobiele apparaten. Apparaten met Android zijn tegenwoordig vaak doelwit van malware en spyware. Virussen en ongewenste toepassingen zoals adware worden met het antivirusprogramma in de cloud al voor de deur tegengehouden. En omdat het cloud-based is, heb je altijd de nieuwste beveiliging en gaat je batterij niet snel leeg door virusscans. Ook voorzien van rigoureuze antidiefstalfunctie die het apparaat volledig blokkeert, een eenvoudige functie om bestanden te back-uppen en herstellen, een functie die ongewenste telefoontjes tegenhoudt en een afstandsbediening waarmee je zelfs de controle over je persoonlijke gegevens houdt wanneer je apparaat kwijt of gestolen is.

Kwetsbaarheidsscanner

De kwetsbaarhedenscanner zoekt of er geen veiligheidsupdates ontbreken, of je verbonden bent met onbeveiligde wifi-netwerken of dat er toepassingen op je systeem staan die zichzelf automatisch uitvoeren en dus malware zouden kunnen zijn. Hij controleert ook of alle apparaatstuurprogramma's digitaal gesigneerd zijn. Apparaatstuurprogramma's (of drivers) zijn belangrijke bestanden die zorgen dat jij en je besturingssysteem de hardware die op het systeem is aangesloten kunnen besturen. Het is veiliger als deze programma's digitaal gesigneerd zijn.