Meteen naar de inhoud

Logsentinel

Logsentinel: Vereenvoudig beveiliging en naleving

We houden kritieke gegevens veilig.
We hebben een passie voor informatiebeveiliging en geloven in privacy als een mensenrecht. Het is onze missie om uw organisatie te helpen haar IT-beveiligingsprocessen te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, waaronder blockchain en samen de beste resultaten uit de branche.

Bij LogSentinel zijn we ijverig in wat we doen en we creëren 
producten die uw persoonlijke, vertrouwelijke en gevoelige gegevens volledig beschermen, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw zakelijke doelen. Onze fundamentele prioriteit is om uw kritieke gegevens op schaal veilig te houden door gebruik te maken van de modernste manier om uw bedrijfsgerelateerde gebeurtenissen op te slaan, te bewaken en te analyseren. We leveren robuuste en betrouwbare oplossingen die zijn ontworpen om te beschermen tegen datalekken en aanvallen van binnenuit, en zorgen ook voor een hoger niveau van naleving van wettelijke normen en voorschriften.            

Hoe is LogSentinel SIEM beter?

 Kies voor eenvoud, voorspelbaarheid en innovatie

LogSentinel SIEM is een next-gen cloud-first SIEM die gemakkelijk te gebruiken is door elke organisatie, niet alleen de grote onderneming die zich meerdere teams van beveiligingsanalisten kan veroorloven. We bieden niet alleen een beveiligingstool boordevol functies, we kunnen uw beveiliging transformeren, zodat u gemakkelijk de meeste waarde kunt halen, met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface in uw moedertaal.            

End-to-end-codering

Verstuur alle logboeken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het lekken van gevoelige bedrijfsinformatie. Versleutel alles zodat zelfs wij het niet kunnen lezen.

Ultieme logintegriteit

Bereik logintegriteit, onweerlegbaarheid en compliance met onze ultramoderne, op blockchain geïnspireerde technologie.

Bescherming tegen phishing

Houd uw inkomende e-mails in de gaten en ontvang meldingen voor phishing-aanvallen, aangezien phishing aanvalsvector nummer één is.

Script Toezicht houden

Controleer alle websites en webapplicaties die u uitvoert op ongeautoriseerde scriptwijzigingen die kunnen leiden tot datalekken