Meteen naar de inhoud

Zyxel

Zyxel Networks heeft meer dan 7.000 hotels, 6.000 scholen en talloze andere organisaties geholpen bij het oplossen van hun netwerkuitdagingen en het aangaan van de digitale toekomst. Ontdek hoe we het zakelijke potentieel van klanten en partners wereldwijd ontketenen.           

HOME

Ultrapresterende Smart Home-oplossingen

Zeg maar dag tegen buffering op streamingdiensten, geen wifi-dekking en uitval bij online games. Creëer de ultieme verbonden woonervaring door gebruik te maken van de nieuwste reeks van onze bekroonde technologie om betrouwbare connectiviteit door uw hele huis te bieden.

STARTUP/SMALL BUSINESS

Connectiviteit voor kleine bedrijven

Netwerkconnectiviteit die voor u werkt. Van een eenvoudig upgradepad in de router van een serviceprovider tot het nieuwste op het gebied van zowel bekabelde als draadloze technologieën, elk van onze producten is ontworpen om snelle en betrouwbare connectiviteit te leveren.

MEDIUM BUSINESS

Voordelen van de oplossingen voor middelgrote bedrijven van Zyxel

Krijg toegang tot een reeks producten die krachtige, moeiteloze en schaalbare netwerkconnectiviteit bieden, zodat u kunt schalen en gewoon verbinding kunt maken met uw bedrijf.

Start een netwerk in minuten:
Met een paar klikken kun je binnen enkele minuten een heel netwerk lanceren. U kunt netwerkapparaten configureren en implementeren zonder ze uit de doos te halen.

Altijd en overal toegang!:
Krijg overal toegang tot het Nebula-platform met een internetverbinding en monitor en vind defecte problemen zonder de complexiteit van externe toegang tot sites.

Geen aanvullende hardware of software:
Configureer en bewaak met een paar klikken vanuit de browser of de Nebula-app, zonder het gedoe van het installeren van extra software of hardware.

WiFi6/6E en mGig bedrade connectiviteit:
Krijg toegang tot een uitgebreid assortiment van de nieuwste generatie draadloze connectiviteit WiFi6/6E, samen met bedrade connectiviteitsoplossingen.

LARGE BUSINESS

Voordelen van de oplossingen voor grote bedrijven van Zyxel

Onze netwerkoplossingen voor grote bedrijven zijn schaalbaar, aanpasbaar en maken gebruik van de nieuwste beschikbare cloud- en hardwaretechnologieën.

Zorg voor een gezamenlijke aanpak van bedreigingen:
Een uitgebreid netwerkproductportfolio van één enkele leverancier zorgt voor een betere productcompatibiliteit.

Ontworpen om de prestaties te maximaliseren:
Bied functiesets van Enterprise-klasse waarmee u zelfs in de meest uitdagende netwerkgebieden kunt implementeren.

Optimaliseer connectiviteit met AI en machine learning:
Krijg een beter inzicht in welke netwerkapparaten presteren en welke te lijden hebben met duidelijke indicatoren van mogelijke oorzaken.

Gezamenlijke detectie en reactie:
CDR is ontworpen om bedrijven een probleemloze aanpak te bieden voor het opzetten van netwerkbeveiliging om hun aangesloten klanten te beschermen.

NEBULA CLOUD

Krachtige, moeiteloze en schaalbare netwerkconnectiviteit

Wat is Nebula Cloud Networking-oplossing?
Met de Nebula Cloud Networking-oplossing kunt u de compatibele Nebula-toegangspunten, beveiligingsfirewalls en switches van Zyxel eenvoudig verbinden, beschermen en beheren met ons gecentraliseerde cloudplatform, Zyxel Nebula.

WiFi die gewoon werkt
Krijg de rijkste samenwerking met alles wat je nodig hebt op een vereenvoudigd en verenigd Nebula-platform.

Start een netwerk in minuten
Met een paar simpele klikken kunt u netwerkapparaten configureren en implementeren voordat u ze uit de doos haalt.

Stabiele en vertrouwde connectiviteit
Gecentraliseerd multi-tenant beheer voor een onbeperkt aantal locaties, gestroomlijnde configuratie en updates op één pagina voor alle apparaten.

Beveiliging die voortdurend evolueert
Onze oplossing maakt gebruik van ’s werelds toonaangevende netwerkbeveiligingsleveranciers die uw bedrijven voortdurend beschermen.

Verbind uw bedrijf
Nebula-netwerkoplossing biedt cloudgebaseerde, gecentraliseerde controle en zichtbaarheid over alle Nebula bedrade, draadloze, beveiligings- en mobiele routerhardware.