Ga naar de inhoud
Home » Distributeur van Genesis

Distributeur van Genesis

Genesis: Het merk dat groeit met gamers

Genesis is een merk dat al meer dan een decennium accessoires levert voor gamers van alle niveaus. Sinds de oprichting in 2011 heeft Genesis zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van innovatieve en professionele tools die gamers helpen hun doelen te bereiken en vaardigheden te verbeteren in de virtuele competitieve wereld. Het ontwikkelen doen zij in samenwerking met een ervaren groep gamers. Welke ook een nieuwe artikelen eerst uitvoerig testen voordat deze op de markt komen.

Game assortiment van hoge kwaliteit

Voor serieuze gamers is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op gaming artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Genesis begrijpt dit als geen ander. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment aan gaming artikelen die ontwikkeld zijn in samenwerking met een community van ervaren gamers. Zo weet je zeker dat je altijd het beste artikel in de winkel hebt.

Er is een nauwe samenwerking met een community van gamers. Zij weten precies wat er nodig is om urenlang comfortabel en intensief te gamen. Hun input wordt gebruikt bij het ontwikkelen van nieuwe Genesis artikelen, zodat deze naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van de gamer.

Uitgebreid assortiment gaming artikelen
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe headset, controller, muis, toetsenbord, stuurwiel of gamestoel, Genesis heeft het allemaal. Het assortiment omvat:

  • High-end gaming headphones, Genesis gaming headset voor een meeslepende geluidservaring
  • Geavanceerde controllers, Genesis gaming accessoires voor precisie en comfort tijdens lange gaming sessies
  • Responsieve gaming muizen, Genesis gaming muis voor snelle en accurate bewegingen
  • Mechanische gaming toetsenborden, Genesis gaming toetsenbord met programmeerbare toetsen
  • Realistische stuurwielen, Genesis high-end gaming gear voor de ultieme race-ervaring
  • Ergonomische gamestoelen, Genesis premium gaming apparatuur voor optimale ondersteuning en comfort
.
Vorige slide
Volgende slide

Waarom Genesis in je assortiment?

Als retailer wil je inspelen op de grote vraag naar Genesis, een bekend merk in de gamewereld. Met een volledig assortiment en acceptabele prijzen onderscheid je je van concurrenten.

Voordelen van Genesis voor retailers

  • Prima marges, in tegenstelling tot andere A-merken
  • Vul je winkel met een winstgevend assortiment
  • Opvallende, gave uitstraling trekt meer klanten

Dankzij de grote vraag, het volledige assortiment en de acceptabele prijzen kan je als retailer groeien met Genesis. Trek nieuwe klanten aan en profiteer van marketingondersteuning, zoals posters en banners.

Grijp deze kans!
Neem Genesis op in je assortiment en ervaar de voordelen. Speel in op de grote vraag, bied een volledig assortiment tegen acceptabele prijzen en groei als retailer.

Wil je meer weten over Genesis?

Waarom bieden wij Genesis aan:

Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de grote vraag uit de markt naar kwalitatief goede game artikelen, voor acceptabele prijzen. Dit merk biedt een volledig assortiment aan hoogwaardige gaming producten.

Gamers zijn continu op zoek naar de beste artikelen voor acceptabele prijzen. De grote vraag naar betaalbare kwaliteit wordt perfect ingevuld door dit merk. Met hun volledig assortiment aan gaming muizen, toetsenborden, headsets en andere accessoires is er voor ieder wat wils.

Dankzij de focus op een volledig assortiment, acceptabele prijzen en uitstekende kwaliteit, speelt dit merk perfect in op de grote vraag in de markt. Gamers kunnen zo altijd rekenen op het assortiment die ze nodig hebben om optimaal te presteren.

Genesis hoort thuis in elke gaming winkel
Voor retailers, winkels en e-tailers is Genesis hét gaming merk dat niet mag ontbreken in het assortiment. Met haar brede aanbod innovatieve producten, sterke reputatie in de e-sports wereld en toegewijde community van gamers, is Genesis een must-have voor elke zaak die inspeelt op de behoeften van de groeiende doelgroep van gamers.

Bestsellers

Zircon XIII GAMING MUIS: Ontdek de ultieme gaming muis met de GENESIS Zircon XIII. Deze geavanceerde muis biedt volledige hardware-aanpassing, waaronder verwisselbare schakelaars, afstanden en veren, voor een gepersonaliseerde ervaring. Uitgerust met een van de beste sensoren op de markt, de Pixart PWM3395, en draadloze connectiviteit via RapidSpeed™ Wireless technologie, biedt de Zircon XIII bedrade prestaties zonder snoeren. Laat je gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen met deze allesomvattende muis.

Diaxid 605 ARGB: Maak kennis met de GENESIS Diaxid 605 ARGB, een duurzame, elegante en efficiënte behuizing ontworpen voor fans van lage temperaturen, hoge prestaties en unieke stijl. Deze behuizing biedt compatibiliteit met AIO 420-koelers, tot 4 GENESIS Oxal 120 ARGB-fans en volledige stoffiltering, waardoor je eenvoudig je droomcomputer kunt bouwen. Met uitgebreide montageopties voor componenten, maakt de Diaxid 605 ARGB het bouwen van een high-end systeem een fluitje van een cent.

Helium 312BT: Ontdek de GENESIS Helium 312BT, een compacte soundbar voor op je bureau, ontworpen voor gamers die hoge geluidskwaliteit verwachten. Deze luidspreker biedt efficiënte muziekweergave vanaf verschillende apparaten dankzij Bluetooth 5.2 connectiviteit. Met één klik bedien je de bas en achtergrondverlichting, waarmee je je standaard setup eenvoudig kunt transformeren. Of je nu geniet van games, films of muziek, de Helium 312BT levert een indrukwekkende audiotechnologie in een ruimtebesparend ontwerp.