Hoe kom je erachter of je een datalek hebt gehad?
Het platform van Skurio bewaakt continu de websites voor Dark Web, dump en plak en honderden andere kanalen, op zoek naar uw gegevens die buiten de firewall verschijnen.

Skurio kan binnen enkele minuten waarschuwen als uw gegevens zijn gehackt, gelekt of gestolen zijn.


BreachAlert dark web monitoring voor datalek detectie. Hoe werkt het?
Onze applicatie bewaakt continu de kanalen die het meest worden gebruikt door cybercriminelen die op zoek zijn naar gestolen gegevens van u. Zodra dit is gevonden, brengen we u snel op de hoogte.

Zoeken naar Datalekken
Weet wat er al is. Doorzoek onze historische database voor uw gevoelige gegevens.

Maak meldingen
Maak waarschuwingen om te zoeken naar uw bedrijfsreferenties, watermerken of vingerafdrukken.

Blijf op de hoogte van schendingen
Blijf op de hoogte van schendingen
Ontvang meldingen per sms of e-mail binnen enkele minuten nadat uw gegevens op het Dark Web zijn verschenen.

Data Breach Detection

Probleem:
Wilt u weten of uw gegevens zijn gelekt of gehackt en gepubliceerd op het Dark Web?

Actie:
Als uw gegevens op het Dark Web worden gepost, vindt ons BreachAlert-hulpmiddel uw gegevens, ongeacht waar het verborgen is, en waarschuwt het u onmiddellijk via e-mail, sms, HipChat of Slack.


Resultaat:
Wees de eerste om te weten wanneer uw informatie wordt weergegeven op het Dark Web. Identificeer de potentiële bron en beperk elk risico tijdig.

Insider Threat

Probleem:
Bedreigingen voor organisaties komen uiteindelijk van mensen, niet van netwerken. Een verlies van een laptop of een upload van een CSV kan het netwerk in gevaar brengen.


Actie:
Bewaak, analyseer en wordt gewaarschuwd voor vermeldingen van uw bedrijf, producten of merken die buiten de firewall op het Dark Web, sociale media en blogs verschijnen.


Resultaat:
De identificatie van een datalek van een insider zal alle interne beveiligingsfouten markeren. Een onmiddellijke beoordeling kan

Nagemaakte Artikelen

Probleem:
Het is gemakkelijk om nagemaakte goederen te kopen - ze zijn goedkoper en kunnen een echte gelijkenis vertonen. Dit zal de inkomsten en reputatie van de legitieme producenten beïnvloeden.


Nadering:
Zoek in sleutelwoorden en fasen over een breed scala aan gegevensbronnen naar mogelijke namaakgoederen.


Resultaat:
Onze oplossing biedt snelle en effectieve monitoring en analyse van potentiële namaakgoederen die te koop zijn op het Dark and Social Web. Deze kunnen worden teruggevoerd naar de bron, wat resulteert in juridische actie.

External Threat Management

Probleem:
In de zwaar IT-afhankelijke samenleving van vandaag, is de noodzaak om potentiële bedreigingen te identificeren, hetzij fysiek of cyber, nog steeds zo kritiek als altijd.


Actie:
Gebruik onze oplossingen om domeinnamen en IP-adresbereiken te bewaken. Als uw gegevens op het Dark Web worden gepost, zal BreachAlert onmiddellijk het risiconiveau van uw bedrijf waarschuwen en beoordelen.


Resultaat:
Herziening van vermeldingen van bedrijfsgegevens zal eventuele bedreigingen markeren en zodra een bedreiging is geïdentificeerd, kan aanvullende beveiliging worden geïntroduceerd om toekomstige risico's te beperken.

Reputatie Management

Probleem:
Elke verwijzing naar een bedrijf online kan directe reputatieschade veroorzaken vanwege de mogelijkheid om het te delen.


Actie:
Monitor een breed scala aan gegevensbronnen met behulp van onze oplossingen voor alle vermeldingen van de bedrijfsgegevens en begrijp hoe het bedrijf wordt waargenomen.


Resultaat:
Beheer uw merk proactief door realtime berichten op sociale media te monitoren. Analyseer, filter en richt mensen met de grootste invloed.