Sandberg staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Als de kwaliteit van uw accessoires en het gebruiksgemak belangrijk voor u zijn, kiest u voor Sandberg. Ons motto "IT is voor iedereen" maakt deel uit van alles wat wij doen. Sinds de oprichting in 1985 hebben consumenten, instellingen en bedrijven van deze simpele filosofie geprofiteerd. Distributeurs en dealers waarderen de beschikbaarheid, het brede aanbod, de simpele procedures en de uitzonderlijk lage foutmarge. Ieder jaar vinden meer dan een half miljoen Sandberg-producten hun weg naar gebruikers in meer dan 65 landen.

Wanneer u Sandberg koopt krijgt u:


  • een product dat gemakkelijk te vinden is in de meeste goed gesorteerde computerwinkels
  • een product dat goed is beschreven bij het grootste deel van de online winkels met goede afbeeldingen en complete omschrijvingen
  • een product dat gemakkelijk te gebruiken is voor iemand zonder technische vaardigheden
  • een product met garantie tegen storingen door permanent te werken met kwaliteitskringen, waardoor efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak voor ieder product wordt gewaarborgd
  • een product dat afzonderlijk en grondig is getest voordat het wordt verpakt
  • een product met een garantie van 5 jaar
  • de ervaring van een Deens familiebedrijf, gerund door mensen die houden van technologie die doet wat het moet doen

Kiezen voor Sandberg betekent kiezen voor een veilig en gewetensvol product dat aan alle van toepassing zijnde voorschriften voldoet. Een product geproduceerd door toeleveringsbedrijven die de gedragscode van Sandberg onderschrijven en daarmee beschaafde werkomstandigheden garanderen en de milieueffecten van de productie en de hoeveelheid afval verminderen.

Wat u krijgt

Wanneer u Sandberg koopt krijgt u:

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Goed geteste, duurzame, eenvoudig te gebruiken producten met zeer lage retourcijfers.
  • Fraai ogende, informatieve verpakkingen in 24 talen. Eersteklas merkwebsite in 23 talen.

Onze belofte

Een algeheel goede ervaring

Wij willen de voorkeur hebben van gebruikers, dealers en distributeurs. Van elke chipset en grondstoffenkeuze tot dealerprogramma’s en sterke partnerschappen, wij streven ernaar om elk uur, elke minuut en elke seconde voor goede ervaringen te zorgen bij iedereen die zijn vertrouwen in ons bedrijf en onze producten plaatst.

Hieronder een klein overzicht met welke artikelen Sandberg aanbiedt. Op onze webshop vindt u het gehele aanbod.