Binnen een organisatie wordt op vele manieren data vervoerd. Ook wordt er vaak data vervoerd op mobiele data dragers zoals bijvoorbeeld USB sticks en externe harde schijven. Ook deze data dient beveiligd te zijn. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als;

  • Er een medewerker uit dienst gaat, en data op een externe harde schijf of USB stick in het bezit heeft
  • Een externe harde schijf of USB stick wordt gestolen?
  • Een USB stick of externe harde schijf wordt verloren door een van uw medewerkers?

Dit kunnen allemaal zaken zijn met grote gevolgen voor een organisatie. Data komt op straat te liggen, of komt in handen van personen met een verkeerde intentie. Met alle economische gevolgen van dien. Met de nieuwe wet op datalek en de meldingsplicht kan dit een organisatie een bekeuring opleveren. En denk hierbij ook aan imago schade van een organisatie.

Kies als organisatie om dit te voorkomen voor USB sticks en harde schrijven van Integral. Integral biedt een ruim assortiment USB sticks en externe harde schijven met daarop meerdere beveiligings lagen. Denk hierbij aan authenticatie, maar ook aan encryptie. De USB sticks en harde schijven zijn alleen toegankelijk door middel van de juiste authenticatie methode zoals een wachtwoord. Daarnaast is alle data op de harde schijf of USB stick voorzien van een encryptie sleutel. Zo kan uw data niet in verkeerde handen komen.

Voor extra veiligheid kan er worden gekozen v oor een harde schrijf of USB stick voorzien van een niet te demonteren binnenwerk. In dat geval zijn de sticks en schijven voorzien van een geharde binnenlaag waarin de chip verwerkt z it. Bij verlies of diefstal kan zelfs na demontage van de schrijf of USB stick de data niet uitgelezen of verwijderd worden. Daarnaast is hiermee het voorwerp ook waterdicht.

CRYPTO USB

USB Flash Drive beveiliging kan een grote hoofdpijn zijn voor IT-afdelingen. De Integral Crypto USB Drive biedt een zeer veilige en eenvoudige oplossing. De Crypto Dual heeft twee extra functies naast de belangrijkste Crypto Drive-specificatie: Dual Password en Dual OS. Gebruikers van Integral Crypto Drives omvatten; Politiediensten, lokale en nationale overheden, onderwijsafdelingen en wereldwijde organisaties.

CRYPTO SSD

De Integral Crypto SSD biedt goede prestaties, betrouwbaarheid en waarde. Het is ideaal voor gebruik in desktops en laptops waar je op zoek bent naar de boost snelheid van een oudere computer door het hard te vervangen Rijden met een Solid State Drive. De V-serie zal Snelle data lezen / schrijf snelheden samen met Lage stroomverbruik - verlenging van de levensduur van de batterij Van uw laptop.

RETAIL ASSORTIMENT

Het Integral Retail assortiment biedt uitgebreide mogelijkheden, goede marges en hoge kwaliteit producten. In het assortiment vindt u producten zoals SD kaarten, Micro SD kaarten, USB sticks, kaartlezers en Apple toepassingen. Het assortiment is uitermate geschikt voor verschillende retail branches zoals hardware en software, fotostudio's, MKB retailers en kantoorwarenvakhandel.